Sociale vaardigheidstraining & Weerbaarheidstraining

Psychologische behandeling voor kinderen
Ik bied trajecten aan kinderen aan waarin ik hen en hun ouders leer beter om te gaan met bestaande klachten en toekomstige klachten te voorkomen. Ze leren beter hun eigen emoties herkennen en ermee om te gaan, met hun aandacht in het hier en nu te zijn, prikkels beter te verwerken. Dit heeft als doel dat de kinderen zich weer verder kunnen ontwikkelen zowel thuis als op school.

 

Psychologische behandeling voor volwassenen
Ook (jong)volwassenen zijn van harte welkom in mijn praktijk.

 

Mindfulnesstraining voor kinderen

Heeft jouw kind concentratieproblemen, ziet het alle vogeltjes vliegen, kan het moeilijk voor zichzelf opkomen of heeft hij/zij moeite met slapen?
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat aandachtstraining het concentratievermogen doet toenemen en daarmee ook zorgt voor een toename aan zelfvertrouwen.
In een groep van max 6 kinderen vindt de training plaats. Leeftijdscategorieën zijn 4 tm 7 jaar en 8 tm 12 jaar. De kinderen krijgen een opdrachtenboekje en een diploma. Als ouder kan het fijn zijn om het boekje van Eline Snel Stilzitten als een Kikker (ISBN 9789025902186) zelf aan te schaffen om ook tussentijds met je kind te kunnen oefenen. Hier zit ook een CD met oefeningen bij die we ook tijdens de training oefenen.
Mocht je interesse hebben in deze training neem dan contact op.

Sociale vaardigheid / Weerbaarheidstraining voor Kinderen

Cursus Pony Power voor Kinderen en Paardenkracht voor Pubers
Tijdens de lessen wordt gewerkt aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden, het omgaan met emoties, het aangeven van grenzen, samenwerken en het krijgen van meer zelfvertrouwen.
De directe feedback van zowel het paard als van de therapeut maakt dat de cursus effectief en waardevol is voor de ontwikkeling van uw kind. Door te doen, te ervaren en te beleven zullen de kinderen groeien.

De cursus bestaat uit 5 lesmiddagen en één terugkom middag.’

Meer weten, informatie?

Stuur dan een e-mail of bel met mij